Monday, March 10, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw ray ban outlet fixp

Møtte teamet på et lag,ugg Australia Norge, må elimineres. Så omfattende er opptatt av, er 90 % av grunn endelige seieren til å stole på noen få lag i denne kampen bakkestyrker, så med mindre de er satt på øya, har ennå ikke funnet teamet ble eliminert ved en lang rekke mennesker, som ellers bare de neste to lagene i dette spillet vil meteorlignende stige, er svært vanskelig. Åtte lag Qi og Blackhawk folks øyne etter en liten hær, som etter å vaske ut av badet på sammen, begge sider kjenner laget og det kinesiske militæret er nødvendig å fjerne den venstre -ho person, har samarbeidet blitt gitt på forhånd.

Hvisket lenge før deres separasjon med et spor av et underlig smil. Veldig rolig natt, neste morgen med hodet er nesten det samme dag til samme tid fløyta lød. Kan være i stand til å samle den raskeste tid foran folk ray ban outlet skjeggete bare ca 700 mennesker, resten av hundre eller ligge i sengen kommer ikke opp, eller rett og slett gjøre opp smerter i kroppen etter noen anstrengelser, eller et område smerte uutholdelig, kort sagt, ikke nådde samlingen til den angitte tiden, ugg Boots Norge jeg vet også at de i kraft av sin nåværende fysiske tilstand, absolutt ikke mulig å fortsette spillet ned, og en stor gruppe med eliminasjon oppstår.

På denne dagen er det ingen reell dag med trening faglige standarder for opplæring og vurdering, har army sine egne unike metoder og taktikk, så vel som med taktisk kamp soldat, er dette ikke å ugg Sko Norge som instruktører, men til fysisk undersøkelse ugg Sko Norge, utholdenhet, omfattende psykologisk og fysisk styrke, etc. ytre forhold. Hver dag, folk ble eliminert fra konkurransen, hver dag er det mennesker som har blitt trøtt til å stå opp av sengen, slik at dagene tilbrakt ti dager, for hver konkurranse soldater er veldig stor mental og fysisk utfordring, langvarig høy intensitet trening, slik at eliminert flere soldater til å forlate dette landet.

No comments:

Post a Comment