Tuesday, March 18, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw ugg slippers czye

Dit is niet echt een menselijk wolven,nike, denken dat hun strijd is gekraakt, of vier aan de voorkant, twee in de aanval op de weg. GUO Chuan gemakkelijk flitste voor een paar hoofd van de wolf, moeten de kans krijgen om echt fit achter het nodig zijn twee wolf sprong vooruit in de voorkant slechts een paar wolven aan te vallen, etc. GUO Chuan flitste in de voorkant van de wolf, de laatste twee alleen is gesprongen geen weg terug. GUO Chuan is gemakkelijk deze twee wolven onthoofd. Tot nu alleen doodde een tiental wolven, maar wolven rond, maar feller, non-stop besprongen, GUO Chuan zwaard plotseling terug, met spoed naar de achterkant van de twee wolven buik opensnijden, aarzel dan niet om aan de rechterkant van de weg, ontsnapte een paar wolf besprongen achter, en met de snelste behendigheid terug naar de oorspronkelijke plaats, ging net achter de twee wolf stortten de hand van het zwaard naar beneden, en is twee wolven waren doden.

Alleen maar aandacht besteden aan de wolf achter de aanslag,nike air max, zo volledig verwoest avontuur, tot nu toe is er geen wond geweest. Kort GUO Chuan kwam naar het centrum van het dorp, op dezelfde manier waarop ze onthoofd twee wolf. Ik zag het gezicht van een groter geheel van het blokkeren van de zeven wolf, GUO Chuan zonder angst, maar eerst snelde. Dit achtenzeventig wolf wordt dan overspoeld, geknield GUO Chuan - bijten. GUO Chuan laatste redmiddel, toevlucht tot een truc Jian Yu, handen brak uit in een regen -achtige zwaard Jianguang, een groep van wolf alleen terugtrekken, gewoon doorgaan besprongen te hebben om een ​​egel steken kan niet!

GUO Chuan gaf slechts de helft van het scherm te vinden de correspondentie onmiddellijk probeerde mijn best om eruit te komen aan de linkerkant. Plotseling kwam er een scherpe pijn in de rechter schouder, ugg slippers de eerste keer sinds de oorlog gewonden ! GUO Chuan rollend op de grond een paar keer, ik voel me er niet eens jagen achter een roedel wolven, dus wees voorzichtig bewaker achter de achterwand, en stond langzaam op. Ik zag de voorkant bleek het slechts een tot twee meter lang zwart coyotes, maar eerder lichaam tieners een hond zijn, maar grimas van pijn, Victim, ziet er erg woest. Kijk om je heen, achter zes of zeven van Julang met nike air max 90 bijna als een reus en een kind, maar alles bleek alle onderdanigheid Julang op nike air max 90 zeer respectvol.

No comments:

Post a Comment